חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגיות ריבת חלב אלפחורס

200 גר' קמח (½1 כוסות)

300 גר' קורנפלור (½2 כוסות)

½ כפית סודה לשתיה

2 כפיות אבקת אפיה

200 גר' מחמאה

¾ כוס סוכר

כף תמצית וניל

2 ביצים שלמות

ריבת חלב (למילוי)

קוקוס (לציפוי)

מתכון מאת:

ללוש את כל החומרים לבצק רך כמו פלסטלינה ולתת מנוחה ½ שעה. לרדד עלה בעובי 1 סמ' ולקרוץ עיגולים קטנים. לאפות ב-170 מעלות למשך 15 דק'. למלא בריבת חלב על עוגייה אחת ולכסות בעוגייה שנייה. לגלל בקוקוס מסביב (שמה שבולט בריבת חלב יצופה בקוקוס).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.