חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגיות ריבת חלב אלפחורס

200 גר' קמח (½1 כוסות)

300 גר' קורנפלור (½2 כוסות)

½ כפית סודה לשתיה

2 כפיות אבקת אפיה

200 גר' מחמאה

¾ כוס סוכר

כף תמצית וניל

2 ביצים שלמות

ריבת חלב (למילוי)

קוקוס (לציפוי)

מתכון מאת:

ללוש את כל החומרים לבצק רך כמו פלסטלינה ולתת מנוחה ½ שעה. לרדד עלה בעובי 1 סמ' ולקרוץ עיגולים קטנים. לאפות ב-170 מעלות למשך 15 דק'. למלא בריבת חלב על עוגייה אחת ולכסות בעוגייה שנייה. לגלל בקוקוס מסביב (שמה שבולט בריבת חלב יצופה בקוקוס).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017