חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגיות פאדג' שוקולד

200 גר' שוקולד מריר

50 גר' חמאה

2 ביצים מס' 2

½ כוס סוכר

½ כוס קמח

סוכר ואבקת סוכר לצפוי העוגיות

מתכון מאת:

להמיס שוקולד וחמאה בבן מארי (סיר כפול). להוריד מהאש להוסיף ביצים וקמח לערבב היטב ולשמור לילה במקרר. לאחר לילה בקירור לשים בצלחת אחת סוכר ובשנייה אבקת סוכר. בכפית לקחת חתיכה לגלגל בסוכר ואז באבקת הסוכר. לאפות ב-200 מעלות למשך 8 דק' בדיוק, העוגיות מתקשות במהלך הקירור לאחר האפייה אז לא להוסיף אפיה מעבר ל8 דק'.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017