חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סופלה שוקולד

250 גר' שוקולד מריר

250 גר' חמאה/מחמאה

8 ביצים מס' 1

½1 כוסות סוכר

¼1כוסות קמח מנופה

100 גר' שוקולד לבן

מתכון מאת:

להמיס חמאה ושוקולד (ממיסים את השוקולד והחמאה מעל סיר מים רותחים ולא ישירות על האש), לערבב סוכר וביצים ולהוסיף לקערת השוקולד. לערבב דקה ולהוריד מהאש. להוסיף את הקמח לערבב ולמזוג לכוסות נייר גבוהות ולהטביע בכול כוס קוביית שוקולד לבן. לאפות ב-180 מעלות למשך 10 דק' ולאכול חם. אפשר לשמור בקירור ולחמם כשרוצים לאכול

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.