חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סופלה שוקולד

250 גר' שוקולד מריר

250 גר' חמאה/מחמאה

8 ביצים מס' 1

½1 כוסות סוכר

¼1כוסות קמח מנופה

100 גר' שוקולד לבן

מתכון מאת:

להמיס חמאה ושוקולד (ממיסים את השוקולד והחמאה מעל סיר מים רותחים ולא ישירות על האש), לערבב סוכר וביצים ולהוסיף לקערת השוקולד. לערבב דקה ולהוריד מהאש. להוסיף את הקמח לערבב ולמזוג לכוסות נייר גבוהות ולהטביע בכול כוס קוביית שוקולד לבן. לאפות ב-180 מעלות למשך 10 דק' ולאכול חם. אפשר לשמור בקירור ולחמם כשרוצים לאכול

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017