חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בראוניז

250 גר' שוקולד מריר

200 גר' חמאה

4 ביצים מס' 2

2 כוסות סוכר

½1 כוס קמח

1 שקית אבקת אפייה

קורט מלח

½ כוס מים רותחים +1 כפית גדושה נס קפה

אגוזי לוז גרוסים גס לפיזור

מתכון מאת:

להמיס שוקולד וחמאה בבן מארי (אפשר במיקרו אך מומלץ בבן מארי ). בקערה נפרדת לשים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, הביצים והמלח. ערבבים ומוסיפים את המים הרותחים עם הנס קפה. לערבב שוב ובסוף להוסיף את השוקולד והחמאה המומסים. לתת עירבוב אחרון ולמזוג לתבנית מלבנית. לפזר את האגוזים לאפות ב170 מעלות כ-40 דקות

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017