חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

בראוניז

250 גר' שוקולד מריר

200 גר' חמאה

4 ביצים מס' 2

2 כוסות סוכר

½1 כוס קמח

1 שקית אבקת אפייה

קורט מלח

½ כוס מים רותחים +1 כפית גדושה נס קפה

אגוזי לוז גרוסים גס לפיזור

מתכון מאת:

להמיס שוקולד וחמאה בבן מארי (אפשר במיקרו אך מומלץ בבן מארי ). בקערה נפרדת לשים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, הביצים והמלח. ערבבים ומוסיפים את המים הרותחים עם הנס קפה. לערבב שוב ובסוף להוסיף את השוקולד והחמאה המומסים. לתת עירבוב אחרון ולמזוג לתבנית מלבנית. לפזר את האגוזים לאפות ב170 מעלות כ-40 דקות

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.