חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם בננות

275 גרם קמח לבן רך

5-6 בננות בשלות מאוד

50 גרם סוכר חום

2 ביצים

75 גרן רוויון

100 גרם חמאה מומסת

1 כפית סודה לשתייה

¼ כפית מלח

מתכון מאת:

מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). מערבבים בקערה אחת בננות, ביצים, רוויון וחמאה, ובקערה אחרת - קמח, סודה לשתייה, סוכר ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הנוזלים ובוחשים במהירות עד שהעיסה חלקה.

שופכים את הבלילה לתוך תבנית משומנת בגודל 25 ס"מ ומכניסים מיד לתנור החם. אופים 50 דקות או עד שהקיסם שננעץ במרכז הכיכר יוצא נקי.

מוציאים ומצננים על רשת צינון. מגישים עם שמנת מתוקה שהוקצפה יותר מדי וכמעט הפכה לחמאה מוקצפת.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.