חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם לדר משמשים ואגוזי לוז

6 כוסות קמח מלא אורגני

4 - ½3 כוסות מים

30 גר' שמרים טריים

2 כפות מולסה

½1 כפיות מלח

25 גרם לדר משמשים חתוך לחתיכות קטנות

1 כוס אגוזי לוז קלויים ושבורים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

מערבבים את הקמח והשמרים, מוסיפים את המים והמולסה, לשים עד לקבלת בצק אחיד, מוסיפים את המלח, האגוזים והלדר – לשים מספר דקות עד לקבלת בצק גמיש ומבריק, מניחים להטפחה בקערה מכוסה בניילון כשעתיים. לשים פעם נוספת, לישה קצרה ומטפיחים לשעה נוספת. יוצרים מהבצק 2 כיכרות מוארכים ומטפיחים עוד כ- 45 דקות. 

אופים בתנור בחום של 180 מעלות עם הרבה אדים (מניחים קערה עם מים בתחתית התנור) במשך 35-40 דקות או עד שמשחים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.