חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלסה אבוקדו ולימונים כבושים

3-4 אבוקדו בשלים אבל לא רכים מדי

3 כפות לימונים כבושים בלי פפריקה

1-1.5 לימון בשל סחוט טרי

1 פלפל ירוק טרי קצוץ דק ללא גרעינים

חופן עלי כוסברה טריים

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

חותכים את בשר האבוקדו לקוביות קטנות. קוצצים את הלימונים הכבושים. מטפטפים מיץ לימון על קוביות האבוקדו ומערבבים עם הלימונים הכבושים, עם הפלפל הירוק החריף שקצצתם, ועם עלי הכוסברה שהפרדתם מהגבעולים. מתבלים במלח ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.