חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלסה אבוקדו ולימונים כבושים

3-4 אבוקדו בשלים אבל לא רכים מדי

3 כפות לימונים כבושים בלי פפריקה

1-1.5 לימון בשל סחוט טרי

1 פלפל ירוק טרי קצוץ דק ללא גרעינים

חופן עלי כוסברה טריים

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

חותכים את בשר האבוקדו לקוביות קטנות. קוצצים את הלימונים הכבושים. מטפטפים מיץ לימון על קוביות האבוקדו ומערבבים עם הלימונים הכבושים, עם הפלפל הירוק החריף שקצצתם, ועם עלי הכוסברה שהפרדתם מהגבעולים. מתבלים במלח ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017