חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טוסט קממבר ואגוזי מלך

8 פרוסות לחם שיפון פרוס דק

½ כוס אגוזי מלך

⅓  כוס צימוקים בהירים

70-50 גרם חמאה

מעט שמן זית עדין

200 גרם קממבר בשלה

צרור עלי ראשד

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

מטגנים את אגוזי המלך והאגוזים עם טיפ טיפונת שמן זית ומלח, עד שיהיו קלויים כהלכה. קוצצים גס. צולים את פרוסות לחם השיפון במחבת. מורחים את הטוסטים בנדיבות בחמאה רכה. מניחים מעל הטוסטים פרוסות של גבינת קממבר. מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים והצימוקים ומכסים בעלי ראשד. אם לא משיגים עלי ראשד, אפשר להשתמש בעלי אורגולה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.