חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טוסט קממבר ואגוזי מלך

8 פרוסות לחם שיפון פרוס דק

½ כוס אגוזי מלך

⅓  כוס צימוקים בהירים

70-50 גרם חמאה

מעט שמן זית עדין

200 גרם קממבר בשלה

צרור עלי ראשד

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

מטגנים את אגוזי המלך והאגוזים עם טיפ טיפונת שמן זית ומלח, עד שיהיו קלויים כהלכה. קוצצים גס. צולים את פרוסות לחם השיפון במחבת. מורחים את הטוסטים בנדיבות בחמאה רכה. מניחים מעל הטוסטים פרוסות של גבינת קממבר. מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים והצימוקים ומכסים בעלי ראשד. אם לא משיגים עלי ראשד, אפשר להשתמש בעלי אורגולה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017