חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אגרול וייטנאמי לא מטוגן

20-15 דפי אורז עגולים להשיג בכל החנויות האסייתיות

1 ראש חסה משי מופרד לעלים, שטוף ומנוגב היטב

1 כוס נבטים

1 כוס רצועות מלפפון צעיר

1 כוס שרימפס קטנים מאודים

½ כוס עלי נענע מופרדים

לרוטב:

3 כפות נוזל דגים וייטנאמי

3 כפות חומץ אורז

2 כפות סוכר

1-2 צ'ילי פרוס דק

3 שיני שום כתושות דק

מתכון מאת:

משרים את דפי האורז במים לזמן קצר. מסדרים במרכז כל אחד מהדפים מעט נבטים, מלפפון, עלי חסה, שרימפס ועלי נענע. מגלגלים ומהדקים. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומניחים בקערה. מגישים את האגרולים קרים, ומבקשים מהאורחים לטבול בקערית הרוטב לפני האכילה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.