חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט בוטנים


3 קולרבי בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות דקיקות

1 כוס אטריות אורז מאודות שטופות ומסוננות

3 שיני שום כתושות

2 כפות חומץ אורז

1-2 פלפלים אדומים חריפים קצוצים גס

½ כוס עלי כוסברה

½ כוס בוטנים קלויים

2 כפות סוכר

2 כפות נוזל דגים וייטנאמי (להשיג בכל החנויות האסייתיות)

אופציונלי - 2 חזות עוף צרוב בגריל פרוסים דק

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את החומץ עם נוזל הדגים, הסוכר, השום והפלפל האדום החריף.מוסיפים את הרוטב שנוצר לרצועות הקולרבי הדקיקות ולאטריות האורז.מוסיפים את עלי הכוסברה, ואם אתם לא יכולים בלי עוף בסלט שלכם, זה הרגע להוסיף את פרוסות חזה העוף שצליתם.אפשר להשרות את חזה העוף, לפני הצלייה, במרינדה של דבש סויה צ'ילי. זה יעשה אותו עוד יותר טעים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.