חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט בוטנים


3 קולרבי בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות דקיקות

1 כוס אטריות אורז מאודות שטופות ומסוננות

3 שיני שום כתושות

2 כפות חומץ אורז

1-2 פלפלים אדומים חריפים קצוצים גס

½ כוס עלי כוסברה

½ כוס בוטנים קלויים

2 כפות סוכר

2 כפות נוזל דגים וייטנאמי (להשיג בכל החנויות האסייתיות)

אופציונלי - 2 חזות עוף צרוב בגריל פרוסים דק

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את החומץ עם נוזל הדגים, הסוכר, השום והפלפל האדום החריף.מוסיפים את הרוטב שנוצר לרצועות הקולרבי הדקיקות ולאטריות האורז.מוסיפים את עלי הכוסברה, ואם אתם לא יכולים בלי עוף בסלט שלכם, זה הרגע להוסיף את פרוסות חזה העוף שצליתם.אפשר להשרות את חזה העוף, לפני הצלייה, במרינדה של דבש סויה צ'ילי. זה יעשה אותו עוד יותר טעים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017