סלט שעועית לימה ותפוזים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט שעועית לימה ותפוזים

2 כוסות שעועית לימה מיובשת, מושרית במים 12 שעות

4-5 תפוזים

2 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים

5 כפות שמן זית עדין

3 שיני שום כתוש

מיץ מ 1-2 לימונים בשלים

1 בצל סגול פרוס דק

פלפל לבן גרוס טרי

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מבשלים את השעועית במים בלי מלח, עד שהיא מתרככת. מניחים להתקרר במשך כחצי שעה. בינתיים קולפים את התפוזים בסכין ומוציאים מהם את הפלחים ללא הקרומים המקשרים ביניהם (מה שנקרא בשפת הטבחים פילה תפוזים). מערבבים את השעועית עם שיני השום הכתושות ועם פרוסות הבצל הסגול, ומתבלים במיץ לימון, בשמן זית ובפלפל לבן. מוסיפים את פילה התפוזים ואת עלי הפטרוזיליה, ובוזקים מעל מלח ים גס.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.