חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טוסט חצילים

8 פרוסות לחם דורום אוורירי או לחם לבן אחר

2 חצילים בינוניים חתוכים לפרוסות אורך דקות

200 גרם גבינת צ'דר מיושנת היטב

20-15 עלי בזיליקום

מלח ים גס לפי הטעם

מספר כפות שמן זית עדין

מתכון מאת:

מחממים מחבת סטייקים מברזל יצוק מחבת פסים על להבה חמה. מורחים בעזרת מברשת את פרוסות החצילים בשמן זית וקולים על המחבת החמה. בוזקים מלח ים גס מעל החצילים והופכים את הפרוסות כדי שייצלו גם מצדן השני. מורידים מהמחבת כשהן מוזהבות. מורחים שמן זית על פרוסות הלחם. צולים בטוסטר עד שהלחם מזהיב. מסדרים את פרוסות החצילים לאורך פרוסות הלחם הקלויות, פורסים את הצ'דר לפרוסות דקות ומניחים על החצילים. מפזרים את עלי הבזיליקום ואוכלים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.