חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק עוף עם שומר

1 תרנגולת שמנמנה שלמה

3 ראשי שומר צעירים

2 גבעולי סלרי (עלים פנימיים)

5 בצלים קלופים וחצויים

½ קילוגרם דלעת קלופה

3-4 קישואים צעירים

2 שיני שום קלופות

3 גבעולי פטרוזיליה

200 גרם גבינת קממבר כבשים בשלה

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מנקים את השומרים וחוצים לשניים לאורכם.חותכים את הדלעת, את הקישואים ואת הסלרי לחתיכות גדולות. מניחים את התרנגולת בסיר ומציפים במים פושרים. מוסיפים את כל הירקות, ומניחים על הלהבה.כשהמרק מגיע לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומקפים את הקצף שצף למעלה.מבשלים כשלוש שעות, או עד שהמרק מתמלא טעם.חותכים את קממבר הכבשים לקוביות בינוניות, מניחים אותן בתחתית צלחות המרק האישיות.יוצקים את נוזל המרק בלי הירקות מעל הגבינה, ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.