חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה מקמח פוקאצ'ה

יום א': (מכינים 24 שעות מראש)

250 גר' קמח פוקאצ'ה

250 גר' מים קרים 

5 גר' שמרים טריים

יום ב':

500 גר' סטארטר מיום קודם

500 גר' מים

750 גר' קמח פוקאצ'ה

200 גר' גבינת קשקבל כבשים / פיקורינו כבשים

1.5 כפות מלח

20 גר' שמרים טריים

3 כפות שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לשים את כל חומרי הבצק, חוץ מהמלח והגבינה כ10 דק' לערך, מוסיפים את המלח ואת הגבינה וממשיכים בלישה עוד מס' דקות. מניחים את הבצק בקערה משומנת להתפחה לשעה-שעה וחצי. מחלקים לכדורים ומתפיחים מכוסה בניילון עוד כשעה-שעה וחצי. אופים בתנור חם מאד (250 מעלות) ללא לחות.

נ.ב אפשר לפזר עלי מיורן או שומשום אדום בנדיבות מלמעלה ממש לפני האפייה.

ניתן להגיש עם פלפלים קלויים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.