חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פוקאצ'ה מקמח פוקאצ'ה

יום א': (מכינים 24 שעות מראש)

250 גר' קמח פוקאצ'ה

250 גר' מים קרים 

5 גר' שמרים טריים

יום ב':

500 גר' סטארטר מיום קודם

500 גר' מים

750 גר' קמח פוקאצ'ה

200 גר' גבינת קשקבל כבשים / פיקורינו כבשים

1.5 כפות מלח

20 גר' שמרים טריים

3 כפות שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לשים את כל חומרי הבצק, חוץ מהמלח והגבינה כ10 דק' לערך, מוסיפים את המלח ואת הגבינה וממשיכים בלישה עוד מס' דקות. מניחים את הבצק בקערה משומנת להתפחה לשעה-שעה וחצי. מחלקים לכדורים ומתפיחים מכוסה בניילון עוד כשעה-שעה וחצי. אופים בתנור חם מאד (250 מעלות) ללא לחות.

נ.ב אפשר לפזר עלי מיורן או שומשום אדום בנדיבות מלמעלה ממש לפני האפייה.

ניתן להגיש עם פלפלים קלויים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017