חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם יין ואגוזים

350 גר' שאור מקמח מלא

100 גר' מים קרים

300 גר' קמח מלא אורגני

250- 300 גר' קמח חיטה בהיר

1 כף גלוטן

15 גר' מלח

1 כוס אגוזי מלך

½ כוס צימוקים אוזבקיים

1 כוס יין אדום (מסוג ברברה)

עלי גפן צעירים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לשים את כל חומרי הבצק חוץ מהצימוקים האגוזים והמלח 8 דק'. מוסיפים את המלח והתוספות וממשיכים בלישה עוד מס' דק'. נותנים לתפוח במקרר כ-4 שעות.

יוצרים כיכר לחם עגולה, מרפדים סלסילה בעלי גפן ומניחים את כדור הבצק על העלים. מכסים בניילון ומתפיחים במקום קריר עוד 6 שעות לערך. אופים בתנור מחומם מראש לטמפ' של 220 מעלות עם אדים כ-20 דק' מנמיכים את הטמפ' ל-190 מעלות וממשיכים באפייה עוד כ-40 דק' או עד שהלחם מוכן וקליפתו קשה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.