מרק אפונים טריים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק אפונים טריים

5 כפות שמן זית עדין

2-3 כרשות צעירות פרוסות דק

4 שיני שום פרוסות

3-3.5 כוסות אפונת גינה עדינה מפורקת

1-1.5 ליטר מרק עוף זך מחומם לטמפרטורה של שמונים מעלות

חופן עלי נענע קצוצים דק

קורט אגוז מוסקט מגורר

פלפל לבן גרוס טרי

מלח ים גס לפי הטעם

200 גרם בייקון חתוך לקוביות קטנות

מתכון מאת:
מתוך: מרקים

מחממים סיר בינוני גדול ושופכים לתוכו את שמן הזית. מוסיפים את פרוסות הכרשה ומטגנים רק עד שהן נעשות שקופות. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ואת האפונה הטרייה. אחרי דקה-דקתיים מוסיפים את מרק העוף שחיממתם. מביאים לרתיחה עדינה, ומנמיכים את הלהבה מיד. ממשיכים בבישול כ-10 דקות. טוחנים במטחנה ידנית או אחרת. מתבלים במלח, באגוז מוסקט ובפלפל לבן לפי הטעם. במחבת נפרדת מטגנים את קוביות הבייקון עד שהן מזהיבות מכל הצדדים והופכות לקריספיות. יוצקים לקעריות הגשה, בוזקים קוביות בייקון ועלי הנענע, ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.