חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה אנשובי ופיסטוקים

1 חבילת פסטה רצוי מהסוג המכונה "חונק כמרים"

½ צנצנת אנשובי איכותי בשמן זית

2-3 שיני שום קצוצות דק

חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים גס

½ כוס שמן זית איכותי ועדין

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

150 גרם גבינת פקורינו כבשים מגוררת דק

½ כוס פיסטוקים קלויים על מחבת עם מעט שמן זית וטחונים בינוני דק

מתכון מאת:
מתוך: דגים / תוספות

מבשלים את פסטת חונק הכמרים לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול. מחממים מחבת על להבה חזקה. מוסיפים לתוכה את שמן הזית, וכשהוא מתחמם מטגנים בתוכו את האנשובי, את השום המגורר ואת הפיסטוקים הטחונים. מוסיפים מיד את הפסטה המבושלת, ומערבבים קלות. מוסיפים מעט ממי הבישול. מסירים מהלהבה ומתבלים במלח ובפלפל לבן לפי הטעם. מוסיפים בנדיבות את עלי הבזיליקום ואת גבינת הפקורינו המגוררת. מערבבים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017