חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פסטה אנשובי ופיסטוקים

1 חבילת פסטה רצוי מהסוג המכונה "חונק כמרים"

½ צנצנת אנשובי איכותי בשמן זית

2-3 שיני שום קצוצות דק

חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים גס

½ כוס שמן זית איכותי ועדין

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

150 גרם גבינת פקורינו כבשים מגוררת דק

½ כוס פיסטוקים קלויים על מחבת עם מעט שמן זית וטחונים בינוני דק

מתכון מאת:
מתוך: דגים / תוספות

מבשלים את פסטת חונק הכמרים לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול. מחממים מחבת על להבה חזקה. מוסיפים לתוכה את שמן הזית, וכשהוא מתחמם מטגנים בתוכו את האנשובי, את השום המגורר ואת הפיסטוקים הטחונים. מוסיפים מיד את הפסטה המבושלת, ומערבבים קלות. מוסיפים מעט ממי הבישול. מסירים מהלהבה ומתבלים במלח ובפלפל לבן לפי הטעם. מוסיפים בנדיבות את עלי הבזיליקום ואת גבינת הפקורינו המגוררת. מערבבים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.