חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם כוסמין מלא

יום א' - סטארטר (מכינים 24 שעות מראש):

½ כוס שאור מלא

1 כוס שיפון מלא 

½ כוס מים

יום ב':

2 כוסות שאור שיפון

1 ק"ג קמח כוסמין מלא קר מהמקרר

550 גר' מים קרים

1.5-2 כפות מלח שטוחות

2 כפות דבש

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לשים את כל חומרי הבצק, למעט המלח כ-10 דק'. מוסיפים מלח ולשים עוד כ-6 דק', משך הלישה ארוך יחסית. מתפיחים בקערה משומנת כשעה וחצי – שעתיים ומחלקים ל-2 כדורים. מניחים בצד לכ-15 דק' . יוצרים 2 כיכרות לחם מוארכות ומניחים בתוך בד לבן מכותנה מקומח היטב. מתפיחים כשעתיים לערך ואופים בתנור חם (220 מעלות) עם לחות.

תגובות גולשים

2.

"זה לא מתקשה תעקבי אחרי ההוראות הפשוטות וזה יצליח(-:"

— ארז קומרובסקי, הצפון | 10.11.13 19:31
1.

"מתנצלת , אך לא הבנתי את התהליך של יום א סטאטר(24 שעות מראש), האם מערבבים את הקמחים עם המחים ומשאירים ל 24 שעות? זה לא יתקשה???"

— שושי יהלום, אלפי מנשה | 05.11.13 15:38
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.