תרד טורקי מבושל ביוגורט כבשים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד טורקי מבושל ביוגורט כבשים

2 צרורות של תרד טורקי שטוף

4 כרישות (החלק הלבן) חתוכות לטבעות קטנות

4 שיני שום פרוסות

½ לימון

1 כוס שמן זית עדין

1 ליטר יוגורט כבשים

100 גרם שקדים קלויים קצוצים

מלח ופלפל שחור טחון טרי

מתכון מאת:

בסיר רחב מאדים בחצי מכוס השמן את הכרישה עד שנהיית שקופה במשך דקה ומוסיפים את השום והתרד. מערבבים 2 דקות ומתבלים במלח ופלפל. סוחטים מעל חצי לימון ומסירים מהאש. בסיר עמוק מבשלים את היוגורט על להבה נמוכה מאוד תוך כדי ערבוב מתבלים במלח ופלפל. כשהיוגורט חם מוסיפים את התרד ומבשלים עוד 2 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לקערת הגשה ומזליפים את יתרת השמן (החצי כוס שנשארה) והשקדים הקלויים, מגישים חם עם לחם נבטים וקשקבל.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.