תרד טורקי מבושל ביוגורט כבשים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד טורקי מבושל ביוגורט כבשים

2 צרורות של תרד טורקי שטוף

4 כרישות (החלק הלבן) חתוכות לטבעות קטנות

4 שיני שום פרוסות

½ לימון

1 כוס שמן זית עדין

1 ליטר יוגורט כבשים

100 גרם שקדים קלויים קצוצים

מלח ופלפל שחור טחון טרי

מתכון מאת:

בסיר רחב מאדים בחצי מכוס השמן את הכרישה עד שנהיית שקופה במשך דקה ומוסיפים את השום והתרד. מערבבים 2 דקות ומתבלים במלח ופלפל. סוחטים מעל חצי לימון ומסירים מהאש. בסיר עמוק מבשלים את היוגורט על להבה נמוכה מאוד תוך כדי ערבוב מתבלים במלח ופלפל. כשהיוגורט חם מוסיפים את התרד ומבשלים עוד 2 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לקערת הגשה ומזליפים את יתרת השמן (החצי כוס שנשארה) והשקדים הקלויים, מגישים חם עם לחם נבטים וקשקבל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017