חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד מאודה בערמונים

1 ק"ג תרד טורקי נקי

½ קילו ערמונים קלויים וקלופים (נטו)

2 בצלים קצוצים דק

½ כוס שמן זית עדין

½ כפית מוסקט מגורד טרי

פלפל לבן גרוס גס לפי הטעם

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

קוצצים את הגבעולים הגסים של התרד. שוטפים ומנערים כדי שמרבית המים יצאו. מחממים שמן זית בסיר בינוני ומאדים את הבצל על אש נמוכה עד שהוא מתקרמל מעט. מוסיפים את עלי התרד (לא חתוכים) ומאדים כ-15 דקות, תוך כדי ערבוב עד שכל התרד מתרכך. מתבלים במוסקט, פלפל לבן ובמלח ים גס. קוצצים את הערמונים הקלויים והקלופים דק דק. מוסיפים את הערמונים לתרד המאודה ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017