חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד מאודה בערמונים

1 ק"ג תרד טורקי נקי

½ קילו ערמונים קלויים וקלופים (נטו)

2 בצלים קצוצים דק

½ כוס שמן זית עדין

½ כפית מוסקט מגורד טרי

פלפל לבן גרוס גס לפי הטעם

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:

קוצצים את הגבעולים הגסים של התרד. שוטפים ומנערים כדי שמרבית המים יצאו. מחממים שמן זית בסיר בינוני ומאדים את הבצל על אש נמוכה עד שהוא מתקרמל מעט. מוסיפים את עלי התרד (לא חתוכים) ומאדים כ-15 דקות, תוך כדי ערבוב עד שכל התרד מתרכך. מתבלים במוסקט, פלפל לבן ובמלח ים גס. קוצצים את הערמונים הקלויים והקלופים דק דק. מוסיפים את הערמונים לתרד המאודה ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.