חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תבשיל טלה חומוס ומנגולד

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

½ ראש של שום

½ כוס שמן זית

½ ק"ג בשר טלה חתוך לקוביות

½ ק"ג גרגירי חומוס מושרים במים

מלח ים גס

פלפל שחור טרי גס

פלפל אנגלי טחון דק

מים מינרליים

צרור עלי מנגולד קצוצים

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

בסיר רחב מטגנים את הבצלים כמה דקות על אש נמוכה. מוציאים את הבצלים מהסיר ומטגנים בתוכו את קוביות הטלה כדי ל"סגור" אותן מכל צדדיהן. מוסיפים את החומוס וממשיכים עוד 2 דקות בטיגון. מתבלים במלח ובשני סוגי הפלפלים ומציפים במים. מוסיפים את עלי המנגולד ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כשעה- שעה וחצי או עד שהטלה רך והחומוס גם כן. מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה, מתקנים תיבול ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.