חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תבשיל טלה חומוס ומנגולד

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

½ ראש של שום

½ כוס שמן זית

½ ק"ג בשר טלה חתוך לקוביות

½ ק"ג גרגירי חומוס מושרים במים

מלח ים גס

פלפל שחור טרי גס

פלפל אנגלי טחון דק

מים מינרליים

צרור עלי מנגולד קצוצים

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

בסיר רחב מטגנים את הבצלים כמה דקות על אש נמוכה. מוציאים את הבצלים מהסיר ומטגנים בתוכו את קוביות הטלה כדי ל"סגור" אותן מכל צדדיהן. מוסיפים את החומוס וממשיכים עוד 2 דקות בטיגון. מתבלים במלח ובשני סוגי הפלפלים ומציפים במים. מוסיפים את עלי המנגולד ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כשעה- שעה וחצי או עד שהטלה רך והחומוס גם כן. מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה, מתקנים תיבול ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017