חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תבשיל חוביינה וכרעי תרנגולת

½ ק"ג עלי חוביינה (אפשר לקטוף גם בגינה אבל אם לא מוצאים אפשר להחליף במנגולד)

בצל קצוץ דק

שמן זית

½ ק"ג כרעי תרנגולת ללא עור (מה שקרוי פרגיות)

מלח ים גס

פלפל שחור

מעט זרעוני כמון וזרעוני כוזברה כתושות יחד במכתש עלי

5 שיני שום כתושות

4 כפות שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מחממים מחבת עבה, שופכים לתוכה שמן זית כשהוא חם. מוסיפים את הבצל שקצצתם. כשהבצל מאודה היטב מוסיפים את עלי החובייזה ומוסיפים מים מינרלים או ציר עוף. מצפים את כרעי העוף בתערובת תבלינים שכתשתם. מחממים מחבת ברזל לסטייקים (או גריל פחמים) וצורבים את הכרעיים 2 דק' על כל צד. מוסיפים מייד לתוך התבשיל ומבשלים יחד כחצי שעה מקסימום. בסוף הבישול מחממים מחבת קטנטונת עם שמן זית, מוסיפים את השום לשמן ומטגנים 20-30 שניות ומוסיפים לתבשיל. בודקים מלח ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017