חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תבשיל חוביינה וכרעי תרנגולת

½ ק"ג עלי חוביינה (אפשר לקטוף גם בגינה אבל אם לא מוצאים אפשר להחליף במנגולד)

בצל קצוץ דק

שמן זית

½ ק"ג כרעי תרנגולת ללא עור (מה שקרוי פרגיות)

מלח ים גס

פלפל שחור

מעט זרעוני כמון וזרעוני כוזברה כתושות יחד במכתש עלי

5 שיני שום כתושות

4 כפות שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מחממים מחבת עבה, שופכים לתוכה שמן זית כשהוא חם. מוסיפים את הבצל שקצצתם. כשהבצל מאודה היטב מוסיפים את עלי החובייזה ומוסיפים מים מינרלים או ציר עוף. מצפים את כרעי העוף בתערובת תבלינים שכתשתם. מחממים מחבת ברזל לסטייקים (או גריל פחמים) וצורבים את הכרעיים 2 דק' על כל צד. מוסיפים מייד לתוך התבשיל ומבשלים יחד כחצי שעה מקסימום. בסוף הבישול מחממים מחבת קטנטונת עם שמן זית, מוסיפים את השום לשמן ומטגנים 20-30 שניות ומוסיפים לתבשיל. בודקים מלח ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.