חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם יווני

½1  כוסות קמח לבן

1 כוס קמח סמולינה

¾ כוס מים

½ כוס שמן סויה

20 גרם שמרים

לציפוי – סומסום

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לשים את כל חומרי הבצק למשך 10 דקות ומניחים להתפחה במשך ½ שעה. יוצרים מהבצק עיגול שטוח, מרטיבים את הידיים ומגלגלים את הכיכר בסומסום. אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.