חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם יווני

½1  כוסות קמח לבן

1 כוס קמח סמולינה

¾ כוס מים

½ כוס שמן סויה

20 גרם שמרים

לציפוי – סומסום

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לשים את כל חומרי הבצק למשך 10 דקות ומניחים להתפחה במשך ½ שעה. יוצרים מהבצק עיגול שטוח, מרטיבים את הידיים ומגלגלים את הכיכר בסומסום. אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017