חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שומר מבושל בזעפרן עם לימון ודבש

תוספת טעימה לעוף צלוי ובכלל

6 שומרים קטנים חתוכים חצאים לאורכם

קורט זעפרן

1-2 לימונים בשלים סחוטים טרי

1 כפית גרידת לימון

2 כפות דבש

½ כוס שמן זית עדין

75 גר' חמאה (אופציונלי)

פלפל גרוס טרי לפי הטעם

מלח ים גס

מתכון מאת:

פותחים את הזעפרן ברבע כוס מים חמים ומשרים כ-10 דקות. מבשלים את השומרים החתוכים בשמן הזית ובחמאה עם הזעפרן הפתוח. מפזרים מלמעלה גרידת לימון מלח ים גס ודבש.

ממשיכים בבישול על אש קטנה כחצי עד שלושת רבע שעה או עד שהשומרים מתרככים לגמרי. בוזקים פלפל ירוק גרוס טרי ומטפטים את מיץ הלימון מלמעלה.

מגישים ליד העוף צלוי ונהנים ביותר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.