חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ריזוטו שרדונה ופורטבלו

1 ק"ג אורז ארבוריו

3-4 כוסות ציר-עוף

2 כוסות שרדונה מעולה (ואת כל השאר אתם..)

½ ק"ג פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות

½ כוס שמן-זית

¾ כוס פרמזן מגורר

1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

פלפל לבן גרוס

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

להביא את ציר-העוף לכמעט-רתיחה. "לפתוח" את האורז בשמן זית, ולהוסיף לו את היין הלבן. לערבב כל הזמן, ולהוסיף את ציר-העוף המחומם תוך כדי ערבוב, לפי קצב הספיגה של האורז. לא להציף לגמרי בכל כמות הנוזלים בהתחלה! משך הבישול בערך 20 דקות. להוסיף את הפטריות, ולערבב קלות. להוריד מהאש להוסיף את הבצל הירוק, הפרמזן, המלח והפלפל לפי הטעם. להגיש מיד. עם השרדונה כמובן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017