חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ריזוטו שרדונה ופורטבלו

1 ק"ג אורז ארבוריו

3-4 כוסות ציר-עוף

2 כוסות שרדונה מעולה (ואת כל השאר אתם..)

½ ק"ג פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות

½ כוס שמן-זית

¾ כוס פרמזן מגורר

1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

פלפל לבן גרוס

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

להביא את ציר-העוף לכמעט-רתיחה. "לפתוח" את האורז בשמן זית, ולהוסיף לו את היין הלבן. לערבב כל הזמן, ולהוסיף את ציר-העוף המחומם תוך כדי ערבוב, לפי קצב הספיגה של האורז. לא להציף לגמרי בכל כמות הנוזלים בהתחלה! משך הבישול בערך 20 דקות. להוסיף את הפטריות, ולערבב קלות. להוריד מהאש להוסיף את הבצל הירוק, הפרמזן, המלח והפלפל לפי הטעם. להגיש מיד. עם השרדונה כמובן.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.