חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ריזוטו פטריות יער

½ ק"ג אורז ארבוריו

1 כוס יין לבן יבש (שרדונה טוב)

4 כפות + ⅓ כוס שמן זית עדין (ליצ'ינו)

1- 1.5 ליטר ציר עוף חם בטמפ' 80 מעלות

4 שאלוט'ס (בצלצלים קטנים) קצוצים דק

2 סלסלות פטריות יער מכל מיני זנים קצוצים גס

ענף טימון טרי

פלפל לבן גרוס טרי

150 גר' פקורינו כבשים איכותיים מגורדים דק

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

מחממים סיר שטוח עם תחתית עבה ומוסיפים לתוכו שליש כוס שמן זית עדין. מטגנים את השאלוט'ס הקצוצים עד שנהיים ש קופים ואח"כ את האורז. אחרי דקה תוך כדי ערבוב בכף עץ מוסיפים את היין הלבן היבש. מביאים לרתיחה ומחכים שהאורז יספוג את היין. מוסיפים מצקת ציר עוף חם ומערבבים וממשיכים בבישול כ 22 דק' עד שהאורז רך ובמרכזו יש נקודה קטנטנה קשה. בינתיים מקפיצים במחבת ברזל חמה את הפטריות הקצוצות בשמן הזית 2-3 דק'. מוסיפים את עלי הטימין ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הפטריות המוקפצות לריזוטו שכמעט מוכן ומקפלים פנימה את הפקורינו המגורד דק. מגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.