חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

רול דפי אורז עם פרגיות בקארי ירוק

4-6 מנות.

½ 1 כפיות קארי ירוק

1 כף דבש

4-3 כפות שמן זית

כף וחצי רוטב דגים

½ ק"ג פרגיות, ללא עור ועצמות

מעט מלח ים גס

1 חבילה דפי אורז

2 כוסות עלי חסה משי

½ כוס בצל ירוק קצוץ דק

½ כוס עלי נענע

מעט מיץ לימון

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מערבבים בקערה רחבה את הקארי, הדבש, שמן הזית ורוטב הדגים. משרים בפנים את הפרגיות כשעתיים. מחממים מחבת עד שהיא ממש לוהטת. צולים את הפרגיות עד שהן מוכנות (זהירות לא לייבש!), חותכים לרצועות דקיקות ומתבלים במעט מלח. משרים את דפי האורז במים חמימים במשך כדקה, עד שהם מתרככים. מוציאים, מנערים ומניחים על משטח עבודה נקי. מסדרים במרכז כל דף את פרוסות הפרגיות. מפזרים מעל את עלי החסה, הבצל הקצוץ ועלי הנענע עם מעט מיץ לימון. מגלגלים לגלילות (יש להימנע מהידוק יתר). מגישים את הרולים המוכנים לצד קעריות עם רטבים, כמו רוטב דגים ומיץ יוזו (מיץ יפני, להשיג בחנויות למוצרי המזרח הרחוק).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.