חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קציצה של חמין מרוקאי

חצי ק"ג בשר לא שמן מדי

חצי כוס אגוזים טחונים

חצי כוס שקדים

4-5 תמרים קצוצים

חצי כוס פרורי לחם

ביצה אחת

3 כפות שמן

שפע של פלפל שחור

מעט פלפל אנגלי

מעט מוסקט

קורט קינמון

מלח לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

שמים את כל המרכיבים בקערה גדולה ולשים היטב. יוצרים כיכר עבה ומוארכת. עוטפים בבד כותנה וקושרים בשני הקצוות או עוטפים בנייר כסף משומן. מוסיפים לחמין.

תגובות גולשים

1.

"מתכון מעולה. כולםםםםםםם. אהבו אותה."

— Sisi, השרון | 12.12.13 22:56
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.