חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קציצה של חמין מרוקאי

חצי ק"ג בשר לא שמן מדי

חצי כוס אגוזים טחונים

חצי כוס שקדים

4-5 תמרים קצוצים

חצי כוס פרורי לחם

ביצה אחת

3 כפות שמן

שפע של פלפל שחור

מעט פלפל אנגלי

מעט מוסקט

קורט קינמון

מלח לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

שמים את כל המרכיבים בקערה גדולה ולשים היטב. יוצרים כיכר עבה ומוארכת. עוטפים בבד כותנה וקושרים בשני הקצוות או עוטפים בנייר כסף משומן. מוסיפים לחמין.

תגובות גולשים

1.

"מתכון מעולה. כולםםםםםםם. אהבו אותה."

— Sisi, השרון | 12.12.13 22:56
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017