חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם דוחן

200 גרם קמח מלא אורגני

550 גרם קמח אורגני

250 גרם קמח דוחן

חצי ליטר מים

20 גרם מלח דק

40 גרם שמרים טריים

10 גרם גרגרי כוסברה

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

ללוש 10 דקות עד לקבלת בצק גמיש ומבריק. אם צריך להוסיף קמח או לחלופין מים – אל תפחדו! להניח בקערה משומנת מכוסה בבד לח לשעה וחצי. ליצור מהבצק כיכר לחם מאורכת. להתפיח על משטח מקומח מכוסה בניילון למשך כשעה – שעתיים. תלוי בטמפרטורה בבית.                                                 

לחמם תנור לחום של c 180. אם יש אבן אפייה – מה טוב, אם לא יש לחמם תבנית אפייה. להעביר את הכיכרות לתנור. להוסיף לחות ע"י קערות מים רותחים , או ע"י קוביות קרח ולאפות כ- 40 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017