חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם דוחן

200 גרם קמח מלא אורגני

550 גרם קמח אורגני

250 גרם קמח דוחן

חצי ליטר מים

20 גרם מלח דק

40 גרם שמרים טריים

10 גרם גרגרי כוסברה

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

ללוש 10 דקות עד לקבלת בצק גמיש ומבריק. אם צריך להוסיף קמח או לחלופין מים – אל תפחדו! להניח בקערה משומנת מכוסה בבד לח לשעה וחצי. ליצור מהבצק כיכר לחם מאורכת. להתפיח על משטח מקומח מכוסה בניילון למשך כשעה – שעתיים. תלוי בטמפרטורה בבית.                                                 

לחמם תנור לחום של c 180. אם יש אבן אפייה – מה טוב, אם לא יש לחמם תבנית אפייה. להעביר את הכיכרות לתנור. להוסיף לחות ע"י קערות מים רותחים , או ע"י קוביות קרח ולאפות כ- 40 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.