חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קוסקוס שום לבנה עיזים וסלט עגבניות חריף

מתכון ל-6 סועדים.

1 ק"ג סולת

7 ראשי שום מקולפים לשיניים

½ כוס חמאה מומסת

1 כף גדושה מלח דק

1 כוס חלב

לסלט עגבניות:

5 עגבניות תמר חתוכות לקוביות גסות

1 חבילת כוסברה שטופה ומופרדת לעלים

2 פלפלים ירוקים חריפים קלויים וקצוצים גס

מיץ משני לימונים

מלח ופלפל שחור טחון טרי

2 כפות שמן זית

ללבנה:

250 גרם גבינת עיזים רכה

1 צרור עירית קצוצה

1 כפית פלפל גרוס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / תוספות

הכנת הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.

הכנת הלבנה: מערבבים את כל המרכיבים יחדיו.

הכנת הקוסקוס: בקערה גדולה מערבבים 1 ק"ג סולת עם 1.5 כוסות מים. מערבבים עם הידיים ומעבירים דרך נפה מיוחדת לקוסקוס, מעבירים לסיר קוסקוס ומאדים במשך 40 דקות. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים חמאה מומסת, חלב ומלח. מכסים במגבת ל-30 דקות ומעבירים שוב דרך נפה מיוחדת לקוסקוס. מסדרים מחצית מכמות הקוסקוס בחלק העליון של הסיר, שכבת שיני שום ומעל את המחצית השנייה. מאדים 30 דקות נוספות.

הגשה:

מערבבים את הקוסקוס עם שיני השום, מניחים בצלחת הגשה ומעל מניחים את סלט העגבניות והלבנה המתובלת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.