חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק לקוסקוס

2 בצלים קצוצים

4 גבעולי סלרי חתוכים גס

1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בינוניות

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים

4 שוקי עוף

½2 ליטר מים

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

קורט קינמון

1 כף מלח ים גס או לפי הטעם

5 כפות שמן זית עדין

1 כפית כורכום

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מטגנים את הבצל הקצוץ ואחרי מס' דקות מוסיפים לסיר את גבעולי הסלרי, הכורכום וכרעי העוף. משחימים היטב. יוצקים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את גרעיני החומוס וקוביות הדלעת ומבשלים כשעה עד שהדלעת מתרככת. מתבלים במלח, פלפל וקינמון.

בסוף הבישול אפשר להוסיף עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים גס למרק – זה רק יוסיף לטעמו מן הסתם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.