חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מרק לקוסקוס

2 בצלים קצוצים

4 גבעולי סלרי חתוכים גס

1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בינוניות

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים

4 שוקי עוף

½2 ליטר מים

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

קורט קינמון

1 כף מלח ים גס או לפי הטעם

5 כפות שמן זית עדין

1 כפית כורכום

מתכון מאת:
מתוך: מרקים / עופות

מטגנים את הבצל הקצוץ ואחרי מס' דקות מוסיפים לסיר את גבעולי הסלרי, הכורכום וכרעי העוף. משחימים היטב. יוצקים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את גרעיני החומוס וקוביות הדלעת ומבשלים כשעה עד שהדלעת מתרככת. מתבלים במלח, פלפל וקינמון.

בסוף הבישול אפשר להוסיף עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים גס למרק – זה רק יוסיף לטעמו מן הסתם.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017