חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קוסקוס מסולת מלאה

½ ק"ג סולת מלאה

¾ 1 כוסות מים

¼ כוס שמן זית עדין

½ כף שטוחה מלח

½ כפית מלח פלפל לבן גרוס דק

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

עורמים בקערה שטוחה 2 כוסות סולת מלאה של סוגת ומוסיפים את שמן הזית, המלח והפלפל הלבן. בוחשים בתנועה סיבובית בכף יד שטוחה. מוסיפים ½ מכמות המים וממשיכים בבחישה תוך כדי שדואגים שלא יווצרו גושים. אם העיסה רטובה מידי מוסיפים סולת – ולהפך. בוחשים עד שכל הנוזל נספג בסולת ונוצרים כדורים קטנים. כך מעבדים את כל הסולת טוב-טוב. מעבירים לקוסקוסייר (סיר מחורר) מעל סיר המרק החם. משהים את סיר הקוסקוס כ- 40 דקות. אח"כ מעבירים את הסולת המאודה לקערה שטוחה ומניחים להתקרר מס' דקות. מפוררים שוב ומעבירים דרך מסננת לקוסקוס. מוסיפים מעט מים מלמעלה ובוחשים שוב. מחזירים לקוסקוסייה ומבשלים עוד כשעה נוספת מעל המרק הרותח.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.