חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדרת טלה וירקות חורף

מתכון ל-6 סועדים.

½1 ק"ג אוסובוקו טלה

4 כפות שמן זית

פלפל שחור טרי , מלח

½ ק"ג דלעת עם קליפה חתוכה לקוביות גדולות

4 יח' שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות גדולות

4 יח' שורש פטרוזיליה קלוף

2 בצל סגול בינוני חתוך לרבעים

1 ליטר מרק עוף או בשר או מים

5 ענפי תימין

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מחממים תנור ל- 250 מעלות. מתבלים את הבשר בשמן זית, תימין, מלח והמון פלפל. צולים בחלק העליון של התנור עד להשחמה קלה. מוסיפים מרק עוף/בשר עד לחצי גובה הבשר סוגרים בנייר כסף ומבשלים שעה. מנמיכים ל-180 מעלות ומבשלים 3 שעות נוספות. מתבלים את הדלעת בצל ושורשים בתימין שמן זית מחל ופלפל וצולים ב-180 מעלות חצי שעה. מוסיפים ציר וצולים מכוסה בנייר כסף חצי שעה נוספת. מסדרים ירקות בצלחת הגשה ומעל את נתחי הבשר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.