חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדרת טלה וירקות חורף

מתכון ל-6 סועדים.

½1 ק"ג אוסובוקו טלה

4 כפות שמן זית

פלפל שחור טרי , מלח

½ ק"ג דלעת עם קליפה חתוכה לקוביות גדולות

4 יח' שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות גדולות

4 יח' שורש פטרוזיליה קלוף

2 בצל סגול בינוני חתוך לרבעים

1 ליטר מרק עוף או בשר או מים

5 ענפי תימין

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מחממים תנור ל- 250 מעלות. מתבלים את הבשר בשמן זית, תימין, מלח והמון פלפל. צולים בחלק העליון של התנור עד להשחמה קלה. מוסיפים מרק עוף/בשר עד לחצי גובה הבשר סוגרים בנייר כסף ומבשלים שעה. מנמיכים ל-180 מעלות ומבשלים 3 שעות נוספות. מתבלים את הדלעת בצל ושורשים בתימין שמן זית מחל ופלפל וצולים ב-180 מעלות חצי שעה. מוסיפים ציר וצולים מכוסה בנייר כסף חצי שעה נוספת. מסדרים ירקות בצלחת הגשה ומעל את נתחי הבשר.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.