חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדרת טלה וירקות חורף

מתכון ל-6 סועדים.

½1 ק"ג אוסובוקו טלה

4 כפות שמן זית

פלפל שחור טרי , מלח

½ ק"ג דלעת עם קליפה חתוכה לקוביות גדולות

4 יח' שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות גדולות

4 יח' שורש פטרוזיליה קלוף

2 בצל סגול בינוני חתוך לרבעים

1 ליטר מרק עוף או בשר או מים

5 ענפי תימין

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מחממים תנור ל- 250 מעלות. מתבלים את הבשר בשמן זית, תימין, מלח והמון פלפל. צולים בחלק העליון של התנור עד להשחמה קלה. מוסיפים מרק עוף/בשר עד לחצי גובה הבשר סוגרים בנייר כסף ומבשלים שעה. מנמיכים ל-180 מעלות ומבשלים 3 שעות נוספות. מתבלים את הדלעת בצל ושורשים בתימין שמן זית מחל ופלפל וצולים ב-180 מעלות חצי שעה. מוסיפים ציר וצולים מכוסה בנייר כסף חצי שעה נוספת. מסדרים ירקות בצלחת הגשה ומעל את נתחי הבשר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017