חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדירת לוקוס סלעים

לוקוס סלעים הוא הלוקוס האדום שבשרו מתאים לבישול ארוך ולפיכך הוא מושלם לקדירות.

1 לוקוס סלעים במשקל של כ- 2 ק"ג.

5 יחידות שומר, נקיים וחצויים

20 צנוניות

4 בצלצלים קלופים וחצויים

1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לרבעים ארוכים

3 גבעולי סלרי עלים, קצוצים גס

½ כוס שמן זית

קורט זעפרן איכותי

מיץ מ - 2 תפוזים בשלים

2 כפות דבש

5 שיני שום חצויות

1 צ'ילי ירוק חתוך גס

מלח ופלפל לבן גרוס

מתכון מאת:
מתוך: דגים

חותכים את הדג לפרוסות וחוצים את הראש. מטגנים בסיר נחושת עם שמן זית את הבצלצלים, שורש הפטרוזיליה, גבעולי הסלרי והשומר. מוסיפים שיני שום וצ'ילי ירוק, ממתינים כדקה וחצי ומציפים במיץ תפוזים ודבש. מוסיפים זעפרן ומבשלים כ ½ שעה כשהסיר פתוח, עד שהנוזל מצטמצם קצת. מסדרים את פרוסות הדג והראש החצוי בין הירקות, מוסיפים צנוניות ומתבלים במלח ופלפל לבן גרוס טרי. מבשלים עוד כ-½ שעה, מתקנים טעמים ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.