חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדירת כתף טלה וחיטה

1 כתף טלה מפורקת (לבקש מהקצב)

½ ק"ג חיטה שטופה היטב ומושרית כשעתיים במים

2 בצלים קצוצים דק

2 גבעולי סלרי קצוצים דק

2 יחידות שורש פטרוזיליה מקולף וחתוך לקוביות קטנות

1 כוס פיסטוקים מקולפים

1 כף בהרט לבנוני

מלח ים גס

פלפל שחור

הירקות שמסביב:

בין 10 ל15 יחידות קולרבי קטנים קלופים

10 בצלצלים קטנים קלופים

½ כוס שמן זית

מספר ענפי תימין טרי

מלח ופלפל

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מטגנים במעט שמן זית את הבצלים, שורש הפטרוזיליה והסלרי הקצוצים למספר דקות. להוריד מהאש ולערבב עם החיטה המושרית לאחר סינון. להוסיף פיסטוקים, בהרט, מלח ופלפל. בקדירת חרס להניח את הקולרבי והבצלצלים על התחתית.

למלא את הכתף במילוי החיטה ולקשור בחוט שפגאט (או לתפור בחוט משי של מנתחים). להכניס הכתף לקדירת החרס ולמזוג מעט שמן זית מלמעלה. לפזר את ענפי התימין הטרי ולהציף במים, לא עד למעלה (כדי להימנע מנזיד). לכסות בניר כסף ולאפות בתנור בחום של °150, במשך חמש שעות. לא להזדרז. לבדוק מדי פעם שלא חסרים נוזלים.

להגיש חם עם כפות מרק וחיוך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.