חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדאיף חצילים

מתכון ל-4 מנות.

2 חצילים

1 בצל קלוף ופרוס דק

4 שיני שום קצוצים

קורט מלח

פלפל שחור גרוס

½ כף נענע יבשה

צרור פטרוזיליה קצוצה

250 גר' כדורי מוצרלה ללא הנוזלים

50 גר' גבינת תום

150 גר' גבינת פיקורינו

שערות קדאיף

100 גר' חמאה מומסת

טחינה (כוס טחינה, כוס וחצי מים, שתי כפות מיץ לימון, מלח ופלפל לבן)

מתכון מאת:

קולים את החצילים בתנור או בגריל. מוציאים מהם את הבשר, מניחים במסננת להגרת הנוזלים. מטגנים בשמן זית את הבצל והשום 2 -3 דק' מוסיפים נענע יבשה, מלח ופלפל. מערבבים עם החצילים ומוסיפים פטרוזיליה. מתבלים שנית.

פותחים את שערות הקדאיף בעזרת החמאה המומסת. מסדרים על תבנית משומנת שכבה דקה של שערות קדאיף, מניחים עליה את תערובת החציל, שכבת מוצרלה, שכבת גבינת תום, גבינת פיקורינו, ושוב קדאיף. עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום מקסימלי כ – 10 דק'. מורידים את נייר הכסף ואופים 2 דק' נוספות להשחמה. שופכים מעל מעט טחינה ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017