חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדאיף חצילים

מתכון ל-4 מנות.

2 חצילים

1 בצל קלוף ופרוס דק

4 שיני שום קצוצים

קורט מלח

פלפל שחור גרוס

½ כף נענע יבשה

צרור פטרוזיליה קצוצה

250 גר' כדורי מוצרלה ללא הנוזלים

50 גר' גבינת תום

150 גר' גבינת פיקורינו

שערות קדאיף

100 גר' חמאה מומסת

טחינה (כוס טחינה, כוס וחצי מים, שתי כפות מיץ לימון, מלח ופלפל לבן)

מתכון מאת:

קולים את החצילים בתנור או בגריל. מוציאים מהם את הבשר, מניחים במסננת להגרת הנוזלים. מטגנים בשמן זית את הבצל והשום 2 -3 דק' מוסיפים נענע יבשה, מלח ופלפל. מערבבים עם החצילים ומוסיפים פטרוזיליה. מתבלים שנית.

פותחים את שערות הקדאיף בעזרת החמאה המומסת. מסדרים על תבנית משומנת שכבה דקה של שערות קדאיף, מניחים עליה את תערובת החציל, שכבת מוצרלה, שכבת גבינת תום, גבינת פיקורינו, ושוב קדאיף. עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום מקסימלי כ – 10 דק'. מורידים את נייר הכסף ואופים 2 דק' נוספות להשחמה. שופכים מעל מעט טחינה ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.