חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם גרעיני דלעת ופרג

½ 4 כוסות קמח לבן

¼ 1 כוסות קמח מלא

30 גר' שמרים

2 כוסות מים

¾ כוס גרעיני דלעת

1 כוס פרג (לא טחון)

1 כפית מלח

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

שמים בקערה את הקמחים, גרעיני הדלעת והפרג. בנפרד מערבבים את המים עם השמרים, לשפוך לקערה, ללוש היטב את הבצק ולבסוף להוסיף את המלח. להמשיך ללוש עד לקבלת בצק אחיד. אם הוא רטוב מידי אפשר להוסיף מעט קמח. לכסות במגבת ולהתפיח כשעה.

לחלק את הבצק לשניים וליצור צורת לחם. בעזרת מטלית רטובה מעט להרטיב את הלחם מכל הכיוונים. לפזר פרג במגש שטוח ולגלגל את הלחם. להניח בתבנית מקומחת. אפשר לחרוץ חריצים מעל הלחם בעזרת סכין חדה. להתפיח כחצי שעה נוספת ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 240 מעלות כ-30 דקות.

תגובות גולשים

1.

"הכנתי ויצא מעולה. הוספתי מעט בצל מיובש."

— רתם פלג, מרכז | 14.03.17 14:03
2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.