חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צלי הודו בשזיפים

1 חזה הודו נקי

1 כף ג'ינג'ר טרי מקולף ומגורד

10 שיני שום קלופות

2 בצלים קלופים וקצוצים דק

2 כוסות דלעת חתוכות לקוביות

1 כוס שזיפים מיובשים מגולענים וקצוצים

3-4 פלפל שאטה קצוץ

1 מקל קינמון

מלח ים גס

1 כף פלפל ל בן גרוס

4 כפות שמן זית

2 כפות גרידת לימון ירוק

1 כוס יין לבן

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מערבבים את גרידת הלימון עם הפלפל הלבן הגרוס, פלפל השאטה והג'ינג'ר. מכסים את חזה ההודו בתערובת בתנועות עיסוי. מטגנים את החזה מכל צדדיו בסיר עם תחתית עבה ומעט שמן "סוגרים" את החזה מכל צדדיו להוסיף את הבצל והדלעת ואחרי מספר דקות להוסיף את היין הלבן, השזיפים להביא לרתיחה ולהוסיף כוס מים מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה כשעתיים מקררים כ- 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.