חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צלי הודו בשזיפים

1 חזה הודו נקי

1 כף ג'ינג'ר טרי מקולף ומגורד

10 שיני שום קלופות

2 בצלים קלופים וקצוצים דק

2 כוסות דלעת חתוכות לקוביות

1 כוס שזיפים מיובשים מגולענים וקצוצים

3-4 פלפל שאטה קצוץ

1 מקל קינמון

מלח ים גס

1 כף פלפל ל בן גרוס

4 כפות שמן זית

2 כפות גרידת לימון ירוק

1 כוס יין לבן

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מערבבים את גרידת הלימון עם הפלפל הלבן הגרוס, פלפל השאטה והג'ינג'ר. מכסים את חזה ההודו בתערובת בתנועות עיסוי. מטגנים את החזה מכל צדדיו בסיר עם תחתית עבה ומעט שמן "סוגרים" את החזה מכל צדדיו להוסיף את הבצל והדלעת ואחרי מספר דקות להוסיף את היין הלבן, השזיפים להביא לרתיחה ולהוסיף כוס מים מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה כשעתיים מקררים כ- 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017