חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פירה מזלג שמן זית מוגש עם שניצלים

10 תפו"א בינוניים

½ כוס שמן זית

כף זירעוני שומר כתושים במכתש עלי

פלפל לבן גרוס במכתש עלי

מלח ים גס

חבילת עלי רשאד קצוצים גס

לשניצלים:

4 חזה עוף פרוס לשניצל דק

2 ביצים טרופות

מלח ים גס

רבע כוס זירעוני חמניות

½ כוס פירורי לחם יפניים (פאוקו)

½ כוס קורנפלקס טבעיים

שמן זית לטיגון

מתכון מאת:
מתוך: עופות / תוספות

מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שמתרככים. מועכים יחד עם שמן הזית, עלי הרשאד, הפלפל הלבן, זירעוני השומר ומתבלים במלח. בינתיים מחממים מחבת ומצפים את השניצלים ראשית בביצים הטרופות ואח"כ בתערובת זירעוני החמניות, פירורי הלחם והקורנפלקס. מטגנים את השניצלים בשמן זית במחבת רחבה ומגישים עם הפירה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017