חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פירה מזלג שמן זית מוגש עם שניצלים

10 תפו"א בינוניים

½ כוס שמן זית

כף זירעוני שומר כתושים במכתש עלי

פלפל לבן גרוס במכתש עלי

מלח ים גס

חבילת עלי רשאד קצוצים גס

לשניצלים:

4 חזה עוף פרוס לשניצל דק

2 ביצים טרופות

מלח ים גס

רבע כוס זירעוני חמניות

½ כוס פירורי לחם יפניים (פאוקו)

½ כוס קורנפלקס טבעיים

שמן זית לטיגון

מתכון מאת:
מתוך: עופות / תוספות

מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שמתרככים. מועכים יחד עם שמן הזית, עלי הרשאד, הפלפל הלבן, זירעוני השומר ומתבלים במלח. בינתיים מחממים מחבת ומצפים את השניצלים ראשית בביצים הטרופות ואח"כ בתערובת זירעוני החמניות, פירורי הלחם והקורנפלקס. מטגנים את השניצלים בשמן זית במחבת רחבה ומגישים עם הפירה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.