חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה עגל צרוב בסרקופג בצק ערמונים

פילה עגל נקי

כף גדושה פלפל ירוק

כף גדושה פלפל אדום

כף שטוחה זירעוני חרדל

מלח ים גס לפי הטעם. הכול כתוש במכתש עלי

לבצק:

1 ק"ג קמח אורגני מנופה של שטיבל

כוס יין לבן חצי יבש

3 כוסות ערמונים קלופים קצוצים דק

1.5-2 כוסות מים מינרלים קרים

5 חלמונים

¼1 כפות מלח ים דק

30 גר' שמרים טריים

לציפוי הבצק:

ביצה מדוללת במים

כוס ערמונים טחונים בינוני דק

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מצפים את הפילה בתערובת הפלפלים וזירעוני החרדל. צורבים במחבת ברזל גדולה עם מעט שמן זית 3 דק' מכל צד. מניחים על רשת להתקרר לטמפ' החדר.

בינתיים מכינים את הבצק במערבל בצק ע"י לישת כל החומרים ביחד. מניחים לתפוח בקערה משומנת כשעה. פותחים את הבצק למלבן גדול.

מניחים במרכזו את הפילה וסוגרים לגליל יפה. מקשטים את גליל הבצק ברצועות בצק ומתפיחים כחצי שעה. מורחים בביצה ומפזרים מעל את הערמונים הטחונים. אופים בתנור מחומם מראש עד אדים בטמפ' של 180 מעלות כ 25 דק'. מגישים מיד עם ראגו פטריות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.