חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עצמות-מוח וארטישוקים

10 עצמות-מוח יפות

2 כוסות חיטה שטופה היטב ומושרית שעתיים במים

6 בצלצלי-שאלוטס קלופים

4 ארטישוקים מקולפים ומנוקים, חתוכים לרבעים

⅓  כוס שמן זית

½ כוס צנוברים קלויים

מעט רוזמרין

מלח-ים גס

פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מניחים את עצמות-המוח בתבנית-חרס רחבה, ומפזרים ביניהן את בצלצלי-השאלוטס הקלופים ואת רבעי הארטישוקים. מניחים את החיטה מעל. מתבלים בשמן זית, בעלי רוזמרין, במלח ובפלפל שחור. מציפים במים. אופים מכוסה היטב בנייר אלומיניום בתנור מחומם ל-160 מעלות, כשעתיים-שלוש. לפני ההגשה מפזרים צנוברים קלויים מלמעלה. אפשר להגיש עם רבעי לימון. ואל תשכחו כפיות!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.