חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עצמות-מוח וארטישוקים

10 עצמות-מוח יפות

2 כוסות חיטה שטופה היטב ומושרית שעתיים במים

6 בצלצלי-שאלוטס קלופים

4 ארטישוקים מקולפים ומנוקים, חתוכים לרבעים

⅓  כוס שמן זית

½ כוס צנוברים קלויים

מעט רוזמרין

מלח-ים גס

פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מניחים את עצמות-המוח בתבנית-חרס רחבה, ומפזרים ביניהן את בצלצלי-השאלוטס הקלופים ואת רבעי הארטישוקים. מניחים את החיטה מעל. מתבלים בשמן זית, בעלי רוזמרין, במלח ובפלפל שחור. מציפים במים. אופים מכוסה היטב בנייר אלומיניום בתנור מחומם ל-160 מעלות, כשעתיים-שלוש. לפני ההגשה מפזרים צנוברים קלויים מלמעלה. אפשר להגיש עם רבעי לימון. ואל תשכחו כפיות!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017