חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוף בארטישוקים

6 כרעי תרנגולת מנוקים

10 ארטישוקים מנוקים חצויים

½ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס

מעט גבעולי סלרי

½1 כוסות יין לבן יבש (שרדונה)

½1 כוסות ציר עוף מרוכז

לתערובת תבלינים: (לכתוש במכתש ועלי)

מוסקט טרי

פלפל לבן שלם

מקל קנמון 

פולי הל חום מהודו

שורש כורכום שלם

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מורחים את תערובת התבלינים שכתשתם על הכרעיים. סוגרים את הכרעיים בסיר נחושת מחומם עם שמן זית, מוסיפים את הארטישוקים ואחרי מס' דקות את היין הלבן היבש וציר העוף. מבשלים מכוסה על אש קטנה כשעה ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017