חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוף בארטישוקים

6 כרעי תרנגולת מנוקים

10 ארטישוקים מנוקים חצויים

½ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס

מעט גבעולי סלרי

½1 כוסות יין לבן יבש (שרדונה)

½1 כוסות ציר עוף מרוכז

לתערובת תבלינים: (לכתוש במכתש ועלי)

מוסקט טרי

פלפל לבן שלם

מקל קנמון 

פולי הל חום מהודו

שורש כורכום שלם

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מורחים את תערובת התבלינים שכתשתם על הכרעיים. סוגרים את הכרעיים בסיר נחושת מחומם עם שמן זית, מוסיפים את הארטישוקים ואחרי מס' דקות את היין הלבן היבש וציר העוף. מבשלים מכוסה על אש קטנה כשעה ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.