חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוף באפונה וכרובית

1 תרנגולת מחולקת לשמיניות

1 כוס אפונת גינה טרייה

2 כוסות כרובית חתוכה לפרחים

2 כוסות חלב קוקוס

לתערובת התבלינים:

3 כפות גרגרי כוסברה

1 כפית פלפל אדום חריף מיובש

½ כפית כורכום מגורד טרי

1 כפית זרעוני כמון

½ כפית זרעוני חילבה

½ כפית זרעוני חרדל

1 כפית פלפל שחור

מלח ים לפי הטעם

5-7 כפות שמן צמחי איכותי

מתכון מאת:
מתוך: עופות

קולים את כל התבלינים על מחבת ברזל יבשה למספר שניות עד שריחם יתפשט באוויר. כותשים דק במכתש נעלי או במטחנת תבלינים. מעסים את חלקי התרנגולת בתערובת התבלינים שהכנתם עם השמן הצמחי. מוסיפים את המלח. מחממים מחבת ברזל שטוחה וגדולה היטב. מכניסים את התרנגולת למחבת החמה ומטגנים מס' דק' על כל צד. מוסיפים את הכרובית וממשיכים בטיגון. מוזגים את חלב הקוקוס לתוך המחבת ומבשלים עד שמסמיך. מוסיפים את אפונת הגינה הטרייה וממשיכים בבישול עוד כ-2 דק' לערך. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

נ.ב. אפשר להוסיף עלי נענע טריים יחד עם האפונה. מנסיוני אפונה אוהבת נענע באופן מיוחד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.