חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלק ממולא בטלה ברוטב תמרהינדי

למילוי:

10-12 סלקים קטנים

½ ק"ג בשר טלה (כתף) קצוץ דק ביד

כוס בצל ירוק קצוץ דק

½ כוס עלי בזיליקום קצוצים דק

קורט הל

קורט מוסקט

פלפל שחור גרוס גס בנדיבות

קורט קינמון

מלח ים גס

לרוטב:

1 ליטר ציר טלה

2 כפות תמר הינדי

2-3 כפות סילאן

2 כפות עראק

מלח ים גס

4 כפות שמן זית

בשר הסלקים שרוקנתם למילוי קצוץ גס

2 בצלים קצוצים גס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מרוקנים את הסלקים ושומרים את ראשיהם כדי שתוכלו לסגור את הסלקים אחרי המילוי. מערבבים את כל חומרי המילוי ובודקים טעם. ממלאים את הסלקים וסוגרים ב"מכסה" שהוא ראש הסלק שחתכתם. מחממים שמן זית בסיר שטוח עם תחתית עבה ומקפיצים את בשר הסלקים שרוקנתם וקצצתם ואת הבצל ההקצוץ מס' דקות. מציפים בציר הטלה, בתמר הינדי, עראק ובסליאן. מוסיפים מלח ומכניסים את כל הסלקים הממולאים לתוך הסיר. מבשלים על אש קטנה כשעה- שעה וחצי עד שהסלקים רכים לגמרי אבל לא מתפרקים. אפשר להגיש עם עלי בזיליקום קטנים מלמעלה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017