חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סיר תרנגולות ואווזים

1 תרנגולת שמנה ודשנה

6 כרעי-אווז (נקיים מנוצות!)

10 ארטישוקים קלופים ומנוקים

5 ראשי-שום ירוקים מקולפים

6 תפוחי-אדמה גדולים, פרוסים לפרוסות עבות

10 בצלצלים קטנים קלופים

4 כפות דבש

1 כף זירעוני כמון

4 עלי-דפנה

2 ליטרים ציר עוף עדין (מרק עוף מסונן לא מרוכז מדי)

מלח-ים גס, פלפל ל בן גרוס לפי הטעם

מספר ענפי טימין

מתכון מאת:
מתוך: עופות

"סוגרים" את כרעי-האווז במחבת חמה. מוציאים ומניחים בצד. מסדרים את פרוסות תפוחי-האדמה בתחתית הסיר, מניחים מעליהן את התרנגולת, הבצלצלים, ראשי-השום והארטישוקים. מתבלים במלח, בפלפל ובזרעי כמון. מניחים את כרעי-האווז מלמעלה, מתבלים בדבש, בעלי-דפנה ובענפי טימין. מציפים בציר העוף. מוסיפים עוד מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מהירה ומיד שמים את הסיר על פלטת השבת, ל-24 שעות בלבד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.