חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סיר תרנגולות ואווזים

1 תרנגולת שמנה ודשנה

6 כרעי-אווז (נקיים מנוצות!)

10 ארטישוקים קלופים ומנוקים

5 ראשי-שום ירוקים מקולפים

6 תפוחי-אדמה גדולים, פרוסים לפרוסות עבות

10 בצלצלים קטנים קלופים

4 כפות דבש

1 כף זירעוני כמון

4 עלי-דפנה

2 ליטרים ציר עוף עדין (מרק עוף מסונן לא מרוכז מדי)

מלח-ים גס, פלפל ל בן גרוס לפי הטעם

מספר ענפי טימין

מתכון מאת:
מתוך: עופות

"סוגרים" את כרעי-האווז במחבת חמה. מוציאים ומניחים בצד. מסדרים את פרוסות תפוחי-האדמה בתחתית הסיר, מניחים מעליהן את התרנגולת, הבצלצלים, ראשי-השום והארטישוקים. מתבלים במלח, בפלפל ובזרעי כמון. מניחים את כרעי-האווז מלמעלה, מתבלים בדבש, בעלי-דפנה ובענפי טימין. מציפים בציר העוף. מוסיפים עוד מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מהירה ומיד שמים את הסיר על פלטת השבת, ל-24 שעות בלבד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017