חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סיגלים צלויים בגריל

4 סיגלים טריים וחיים (אל תקנו אף פעם סיגלים מתים או קפואים. בשרם העדין מתקלקל במהירות פלאים, ומרקמו הופך להיות גומי בפריזר)

⅓  כוס שמן-זית

1 כף דבש

מלח-ים גס

1 אננס טרי

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

לחצות את הסיגלים בעזרת סכין גדולה וכבדה לכל אורכם, בלי פחד. לנקות מעט את המעיים הירקרקים. לטפטף מעט שמן-זית ודבש על הבשר, ולבזוק מעט מאוד מלח-ים גס ופלפל לבן גרוס. לצלות על גריל פחמים מספר דקות. להגיש עם פלחי האננס הטרי. אדיר.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.