חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סיגלים צלויים בגריל

4 סיגלים טריים וחיים (אל תקנו אף פעם סיגלים מתים או קפואים. בשרם העדין מתקלקל במהירות פלאים, ומרקמו הופך להיות גומי בפריזר)

⅓  כוס שמן-זית

1 כף דבש

מלח-ים גס

1 אננס טרי

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

לחצות את הסיגלים בעזרת סכין גדולה וכבדה לכל אורכם, בלי פחד. לנקות מעט את המעיים הירקרקים. לטפטף מעט שמן-זית ודבש על הבשר, ולבזוק מעט מאוד מלח-ים גס ופלפל לבן גרוס. לצלות על גריל פחמים מספר דקות. להגיש עם פלחי האננס הטרי. אדיר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017