חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

נזיד רגל ושעועית

3-4 נתחי רגל בקר עבים וגדולים

6 שיני שום שלמות

¼ כוס יין אדום

מעט שמן סויה

2 גזרים

2 גבעולי סלרי

1 כרישה

1 בצל

4 כוסות שעועית שחורה שהושרתה במים במים במשך הלילה

¼ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית מלח

4-5 גרגרי פלפל אנגלי

3-4 עלי דפנה

1 כפית חווייג' למרק

1 כפית פפריקה(אפשר חריפה)

½ כפית גרגרי כמון

צרור עשבים:

2 גבעולי שמיר

2 גבעולי כוסברה

2 גבעולי פטרוזיליה

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

מבשלים את נתחי הרגל במים רותחים במשך כ-20 דקות. מסננים. חותכים את הבצל, הכרישה, הסלרי והגזר לחתיכות גסות ומטגנים בסיר נפרד בשמן סויה, עד שהירקות משחימים. מוסיפים את נתחי הרגל המבושלים ומערבבים. יוצקים את היין לסיר, מוסיפים את השום ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.

יוצקים מים לסיר כדי שלשה רבעים מגובהו, מוסיפים את השעועית וצרור העשבים הטריים ומבשלים על אש גבוהה. כעבור שעה מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ-4 שעות בחום נמוך, עד שכמות הנוזלים מצטמצמת במחצית.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017