חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

נזיד רגל ושעועית

3-4 נתחי רגל בקר עבים וגדולים

6 שיני שום שלמות

¼ כוס יין אדום

מעט שמן סויה

2 גזרים

2 גבעולי סלרי

1 כרישה

1 בצל

4 כוסות שעועית שחורה שהושרתה במים במים במשך הלילה

¼ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית מלח

4-5 גרגרי פלפל אנגלי

3-4 עלי דפנה

1 כפית חווייג' למרק

1 כפית פפריקה(אפשר חריפה)

½ כפית גרגרי כמון

צרור עשבים:

2 גבעולי שמיר

2 גבעולי כוסברה

2 גבעולי פטרוזיליה

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

מבשלים את נתחי הרגל במים רותחים במשך כ-20 דקות. מסננים. חותכים את הבצל, הכרישה, הסלרי והגזר לחתיכות גסות ומטגנים בסיר נפרד בשמן סויה, עד שהירקות משחימים. מוסיפים את נתחי הרגל המבושלים ומערבבים. יוצקים את היין לסיר, מוסיפים את השום ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.

יוצקים מים לסיר כדי שלשה רבעים מגובהו, מוסיפים את השעועית וצרור העשבים הטריים ומבשלים על אש גבוהה. כעבור שעה מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ-4 שעות בחום נמוך, עד שכמות הנוזלים מצטמצמת במחצית.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.