חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

נזיד זנב שור וגרגרי חומוס

מעט חוטי זעפרן

1 כפית שטוחה מלח גס

¼ כפית פלפל שחור גרוס

4 עלי דפנה

4 גרגרי פלפל אנגלי

¼ כוס יין אדום

3-2 גבעולי סלרי חצויים

1 כרישה חתוכה גס

3-4 בצלים קטנים קלופים

זנב שור חתוך לנתחים

3 כפות שמן זית

צרור עשבים:

2 ענפי פטרוזיה

2 ענפי כוסברה

2 ענפי שמיר

1 ענף טימין

1 ענף רוזמרין

4 כוסות גרגרי חומוס מושרים במים

2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

2 כפות עלי סלרי קצוצים

2 כפות עלי שמיר קצוצים

מתכון מאת:
מתוך: בשרים / מרקים

מבשלים את נתחי זנב השור במים רותחים במשך כ-20 דקות. מסירים מן האש, שוטפים ומניחים במסננת כ-10 דקות. מטגנים במעט שמן זית, מוסיפים בצל, כרישה, גזר וסלרי ומערבבים היטב. מטגנים עד השחמה ומוסיפים יין, פלפל אנגלי, עלי דפנה, פלפל שחור גרוס, מלח וזעפרן.

ממלאים את הסיר במים כדי שלשה רבעים מגובהו, מוסיפים את צרור עשבי התיבול ואחר כך את גרגרי החומוס שהושרו במים ומבשלים על אש גבוהה כשעה. אחר כך מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ-4 שעות. לקראת סוף הבישול מוסיפים עלים טריים קצוצים:פטרוזיליה, סלרי ושמיר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.