חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם ארטישוק ירושלמי

מתכון ל-3 כיכרות לחם.

400 גרם קמח לבן

140 גרם קמח מלא

30 גרם שמרים

270 גרם מים

230 גרם ארטישוק ירושלמי קלוי בתנור בשמן זית, שום כתוש ורוזמרין

10 גרם מלח

40 גרם דבש

90 גרם קצח

100 גרם רוזמרין

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לעבד את כל חומרי הבצק וללוש כ-5 דקות. להוסיף מלח וללוש 5 דק' נוספות. לכסות את הבצק ולהניח לשעתיים להתפחה. לחלק ל – 3 חלקים ולהניח ל-20 דקות נוספות. ליצור כדורים בעלי מרקם אחיד וחלק. להניח ל-½1 שעות נוספות ולאפות כ- 20-25 דקות בחום של 200 מעלות צלזיוס.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017