חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

לחם ארטישוק ירושלמי

מתכון ל-3 כיכרות לחם.

400 גרם קמח לבן

140 גרם קמח מלא

30 גרם שמרים

270 גרם מים

230 גרם ארטישוק ירושלמי קלוי בתנור בשמן זית, שום כתוש ורוזמרין

10 גרם מלח

40 גרם דבש

90 גרם קצח

100 גרם רוזמרין

מתכון מאת:
מתוך: אפייה

לעבד את כל חומרי הבצק וללוש כ-5 דקות. להוסיף מלח וללוש 5 דק' נוספות. לכסות את הבצק ולהניח לשעתיים להתפחה. לחלק ל – 3 חלקים ולהניח ל-20 דקות נוספות. ליצור כדורים בעלי מרקם אחיד וחלק. להניח ל-½1 שעות נוספות ולאפות כ- 20-25 דקות בחום של 200 מעלות צלזיוס.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.