חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדרת פריקי ופרגיות

10 נתחי פרגיות (מחולקים ל 2)

2 בצלים בינוניים קצוצים

חופן צימוקים פרסים

חופן שקדים

פלפל לבן

אגוז מוסקט (לפזר בנדיבות)

מלח גס

כרישה – שתי יחידות חתוכות לעיגולים לכל אורכן

4-5 כפות שמן זית

2 כוסות פריקי (חיטה ירוקה מעושנת) + מי ברז להשריה

כ- ½2 ליטר ציר עוף או מים רותחים

מתכון מאת:
מתוך: עופות

להשרות את הפריקי במים כ-10 דקות ולסנן.

בסיר גדול לחמם את השמן ולהוסיף את הבצל, הצימוקים, השקדים והכרישה. להוסיף מעל את הפריקי ולתבל. להוסיף את ציר העוף או מים רותחים בכמות שתכסה את התבשיל, לפחות 1- 2 ס"מ מעל גובה התבשיל. לבשל על אש נמוכה כ-30 דקות. לערבב מפעם לפעם שלא ידבק ולהוסיף מים רותחים לפי הצורך.

תגובות גולשים

1.

"היכן הפרגיות? באיזה שלב מוסיפים אותן?"

— תמר, חיפה | 09.01.13 12:35
2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.