חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קדרת פריקי ופרגיות

10 נתחי פרגיות (מחולקים ל 2)

2 בצלים בינוניים קצוצים

חופן צימוקים פרסים

חופן שקדים

פלפל לבן

אגוז מוסקט (לפזר בנדיבות)

מלח גס

כרישה – שתי יחידות חתוכות לעיגולים לכל אורכן

4-5 כפות שמן זית

2 כוסות פריקי (חיטה ירוקה מעושנת) + מי ברז להשריה

כ- ½2 ליטר ציר עוף או מים רותחים

מתכון מאת:
מתוך: עופות

להשרות את הפריקי במים כ-10 דקות ולסנן.

בסיר גדול לחמם את השמן ולהוסיף את הבצל, הצימוקים, השקדים והכרישה. להוסיף מעל את הפריקי ולתבל. להוסיף את ציר העוף או מים רותחים בכמות שתכסה את התבשיל, לפחות 1- 2 ס"מ מעל גובה התבשיל. לבשל על אש נמוכה כ-30 דקות. לערבב מפעם לפעם שלא ידבק ולהוסיף מים רותחים לפי הצורך.

תגובות גולשים

1.

"היכן הפרגיות? באיזה שלב מוסיפים אותן?"

— תמר, חיפה | 09.01.13 12:35
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017